Матча (Маття) зелений порошковий чай 100 г!
Цей порошковий чай виготовлений виключно з чистого та якісного чайного листа за правильною технологією. За смаком та органолептичними якостями важко знайти такий же порошковий чай навіть у великих цінових категоріях. Дуже насичений, глибокий, умистий, смачний, з виразним присмаком. Одним словом те, що потрібно.
Колір чаю матчу.
Багатьох цікавить колір продукту. Ця матч має насичений зелений колір. Вона не "світла", а це говорить про те:
- По-перше, у ній немає домішок, це чистий продукт чайного листа.
- По-друге, вона виготовлена із якісного чайного листа за правильною технологією.
- По-третє, вона свіжа.
Що таке чай матчу?
Чай матчу (або маття) - це порошковий чай, який виготовляється з листа чайним деревом за спеціальною технологією. Їх не просто подрібнюють.
Як виготовляють порошковий зелений чай?
Спочатку лист проходить такі процедури: підв'ялювання, фіксації, слабкої ферментації (окислення) і тільки потім перетирається в дуже дрібний порошок на кам'яних жоренах або сучасних пристроях.
Відмінність помолу зеленого чаю матча.
До речі, є різний ступінь помелу. Ця матчу дуже дрібна, дрібніша від борошна в рази, що дозволяє її легко використовувати в коктейлях, кондитерці, морозиві тощо.
Які властивості японського чаю матчу?
За смаковими властивостями це продукт, який має у своєму смаку найбільше відтінку умами. Розумами це 5-я група смаку, яка має свіжі "морепродуктові" та білкові відтінки. Якщо говорити про властивості на організм, то це неймовірний енергетик! Краще ніж енергетики та кава, при цьому ще й не завдається шкоди організму.
Якщо з лікарської точки зору, то тут взагалі маса позитивного: посилено зміцнює імунну систему, детоксикує, має сильний жироспалюючий ефект, чистити кров і печінку, нормалізує обмінні процеси і це далеко не все!
Чим порошковий чай матча відрізняється від звичайного зеленого чаю?
Є одна найважливіша відмінність! Коли ви п'єте листовий зелений чай, то в організм потрапляють лише ті компоненти, які заварилися у воді. А коли ви п'єте порошковий зелений чай, ви ніби з'їдаєте лист повністю. Саме тому в організм надходить цілий набір вітамінів, мінералів та корисних речовин. Вона повністю замінює будь-яку біодобавку!
Де використовується цей чай?
У матчі дуже широке застосування: приготування чистого чаю, приготування матчу латте та інших коктейлів, виробництво цукерок, десертів, кондитерських виробів та морозива. Також використовується у лікарських цілях.
Як використовувати чай матюки?
Готувати її дуже просто та швидко! За рахунок того, що порошковий чай який поставляємо ми має дуже дрібний помол (дмухайте на неї і вона підніметься як стовп порошин) він швидко стає загальною масою з чим завгодно: водою, морозивом, кремом, тестом, наповнювачем. Достатньо взяти необхідну порцію чаю і добре збити або перемішати 15 секунд. Всі! Готово!
Як приготувати латте?
1. Розмішуємо 5 грамів маті на 100мл. Можна вручну чайною ложкою швидко перемішуючи або використовувати маленький капічинатор.
2. Окремо збиваємо молоко 100-200 г
3. Вливаємо молоко у чай.
Перед відправкою Новою поштою, чай упаковується у спеціальний матеріал, щоб уникнути пошкоджень під час транспортування.