Магазин китайського чаю і посуду

Замовити дзвінок
260 грн.
До порівняння

  Приємний на смак і ціну Шу пуер у порційному варіанті (міні то ча) - "Імператорська" лінійка...

850 грн.
До порівняння

  Досить незвичайний шу, оскільки з рисовими нотами рідко можна знайти великий млинець. Відмінн..

180 грн.
До порівняння

   Чудовий розсипний варіант якісних шу пуерів, який має приємний смак і доступний за ц..

510 грн.
До порівняння

Класичний шу пуер Lao Shu Cha високої якості! Вага: 357г; Форма випуску: Млинець пре..

200 грн.
До порівняння

Класичний шу пуер високої якості Lao Wei Dao Вага: 100 г; Форма випуску: пресований млинець;  ..

720 грн.
До порівняння

Колекційний Королівський Шу пуер Jin er Wang Вага: 357 грам ; Форма випуску: млинець пресований ; ..

780 грн.
До порівняння

Колекційний Шу пуер "Дракон І Кінь"   Складання: 199 8 рік; Вага: 357 грам; Форма..

2 350 грн.
До порівняння

  Відмінний і приємно оформлений набір двох пуерів (шу і шен) у вигляді млинців по 357 грам ваг..

210 грн.
До порівняння

Порційний Шу пуер Бронзовий лист Рік виконання: 2015; Вага: 700 г; Форма: пресований ли..

250 грн.
До порівняння

Порційний шу пуер міні то ча Рік випуску: 2009; Вага: 160 г; Форма: пігулки;   ..

160 грн.
До порівняння

   Приємний за ціною і якістю сорт шу пуеру класичного спрямування, виготовлений у таблето..

160 грн.
До порівняння

  Вельми хороший традиційний варіант темного юннаньського пуеру в розсипному вигляді - для поці..

Показано з 1 по 12 із 139 (всього сторінок: 12)

Чай Шу Пуер за найкращою ціною в Україні

   Пуери відносяться до одним із найбільш затребуваних сортів чаю на ринку. Багато хто з тих, хто воліє купити чай у Києві , схиляються саме до цього, багатого смаками, сорту стародавнього напою. Його переваги настільки хороші, що в другій половині минулого століття попит перевищив пропозицію, і звичайна технологія виробництва за допомогою тривалого процесу природного ферментування не могла забезпечити необхідний обсяг поставок. Чай Шу Пуер – це елегантне поєднання стародавніх традицій та сучасних технологій. Завдяки досягненням науки, тепер не потрібно ставати в чергу і чекати на роки, щоб придбати шляхетний чай пуер.

  Він став багато в чому популярним через різноманітність його смакових букетів. При цьому секрет багатого аромату, яким славиться китайський чай Шу Пуер, досягається лише особливостями обробки, але не введенням до його складу натуральних або синтетичних добавок. Процедура прискореної ферментації гнучко контролюється майстрами. Її можна прискорити або навпаки уповільнити. На найбільших фабриках навчилися навіть регулювати інтенсивність впливу ферменту різних частинах листа. Інтернет-магазин китайського чаю «TEAWORLD» пропонує придбати добірний та якісний Шу Пуер від провідних фабрик.

Традиційна якість та сучасні технології

   Історія виникнення чаю Шу Пуер бере свій початок у 1973 р. Цього року на Куньмінській чайній фабриці була розроблена технологія швидкої ферментації рослинної сировини, коли попит на такий чай був дуже високим, а задовольнити його не було жодної можливості у зв'язку з тривалістю виготовлення традиційних пуерів. тому вдалися до швидкої ферментації, що закрило низку проблем. Таким чином Шу пуер за два місяці штучної ферментується настільки ж як аналогічний шен природним чином за 10-15 років. Тому шу пуери в основному коштують набагато дешевше, ніж зелені види. Перше промислове виробництво Шу Пуер було розпочато на фабриці «Так І» з округу Менхай провінції Юньнань. Завдяки такій обробці чайний лист проходить прискорений процес насичення новими смаковими властивостями. При цьому вартість нового продукту часто навіть менша, ніж у класичних сортів. На чай Шу Пуер ціна дозволяє купувати його для вживання щодня.

  У завареному вигляді Шу виходить дуже густим, трохи каламутним і в'язким, коричневого або навіть ближче до чорного кольору. Аромат складається з нот деревної кори, землі, різних прянощів, шоколаду, чорносливу та спецій. Існує навіть міф, що він довго зберігається в землі, але це просто фейк, земляний смак створюється якістю і видом сировини з умов окислення.

Якщо ви вирішите купити чай Шу Пуер на сайті інтернет-магазину «TEAWORLD», то на вас чекає великий вибір різновидів цього напою. Смакова лінійка дуже широка, але при цьому будь-який обраний чай демонструє присутність таких важливих якостей:

Як виробляють Шу пуери (тільки найцікавіші моменти).

  Спочатку всю свіжозібрану сировину якийсь час підсушують на прямому сонці, в результаті чого отримують так званий «грубий чай». Далі весь сирець в'ялять у глибоких чанах злегка підігріваючи, після чого дещо підсушують, сортують і передають все це на фабрику, де грубий чай зсипається у великі купи для ферментації, яка йде під герметичним ковпаком певний час (до 45 днів) при постійному зволоженні таких пуерних куп. в яких часто досягає 65-70 градусів, для рівномірності процесу сирець постійно ворушиться. Окислення зупиняють короткою прожаркою і передають майже готовий пуер на фасування (пресування, якщо потрібно і упаковку).

Перевага шу пуерів в тому, що вони вже готові до заварювання відразу після виготовлення а тривале зберігання лише злегка збільшує глибину ферментації, тому якість визначається не стільки часу витримки скільки рівнем сировини.

Фасування Шу Пуера.

  Щоб вийшов твердий млинець, то ча або інша форма, готовий шу зволожується парою і далі проходить пресування пресами, що забезпечує рівномірність виробу за його щільністю. Деякі сорти продаються в розсипних варіантах, але їх меншість, хоча розсипний шу пуер має і деякі переваги: його легше дозувати і контролювати насиченість заварки а також легше змішувати з іншими сортами та видами чаю (але це вже для особливих гурманів). Часто буває і так, що сам лист заготовляється на кілька років раніше, ніж пресується і фасується. Деякі сорти йдуть у мандарині, бамбуку, пальмовому листі і навіть памело!

 Яка користь та ефект від шу пуеру?

Величезна - про це до речі і говорить той факт, що в провінції Юннань (де в основному і виробляють і п'ють шу пуери) найбільша кількість довгожителів. І це невипадковість.

Цей вид відмінно впливає на всі системи організму, особливо на шлунково-кишковий тракт, судинне русло, печінку, сприятливий для імунної та видільної систем, добре прискорює обмінні процеси, а також регенерацію клітин. Якщо заварювати його належної концентрації і часу настоювання - відмінно приводить до тями, бадьорить і трошки "штирить", за що особливо цінується серед гурманів.  

  Як заварювати шу пуер?

Якщо ви ніколи раніше не куштували чай Шу Пуер для початку можна купити всього 50 або 100 грам спресованого чайного листа. При правильній послідовності одну порцію можна заварювати 5-6 разів, і з деякими сортами цю процедуру можна навіть до 10 раз. Найпростіше Шу Пуер купити у Києві, відвідавши інтернет-магазин «TEAWORLD».

Це темний підвид пуер, який заварюється дуже темним і густим, бюджетні його сорти пахнуть землею або рибою, а якісніші - горіхами з сухофруктами або коньяком з шоколадом. Технологія виготовлення шу пуерів відрізняється тим, що у них ферментація йде штучним або прискореним шляхом, що здешевлює собівартість і дозволяє виробляти його великими партіями. Зберігати його дуже довго не завжди має сенс тому що процес окислення практично завершений і такий пуер не буде "доходити" до кращої кондиції з часом.

шу пуери

Сорти, гідні вашої уваги

  Якщо ви хочете купити Шу Пуер, рекомендуємо звернути увагу на чай Shen San Gu Yun. Це буде дуже вдалим вибором. Класична технологія приготування передбачає активну ферментацію цього продукту. Лист збирається у регіоні Чжен Цзян, добре відомого своїми чайними традиціями. Цей продукт більше споживається на внутрішньому ринку, так що, купуючи його, ви зможете насолодитися автентичним смаком Шу Пуер. Напій плавно розкриває свій букет, якщо пити його неквапливо маленькими ковтками. Ціна на нього цілком доступна.

Джин Дян - чудовий висококласний шу за ціною середньорівневого пуеру.

Буланг – для справжніх поціновувачів класичного смаку.

Рецепт 7562 - оригінальна упаковка та секретна рецептура не залишить нікого байдужим.

Старий Товариш – елітна класика жанру.

Палацовий Гун Тін - прийнятна ціна та вишуканий смак.

  Шу Пуер "Чжень Цзячмінь" відмінно підійде для ранкового чаювання. Велика кількість антиоксидантів у його складі приведе організм до тонусу на початку робочого дня. Так само він корисний і для активного заняття спортом, тому що після його вживання м'язи краще утримують кисень, а отже, менше втомлюються. Чай цієї торгової марки досить популярний у Києві.

   Окремо хочеться відзначити сорти торгової марки Ботанік, Фен Цін, Лао Бан Ззанг, Фенікс, Та І, Сягуань та інших – це елітні підвиди, які дуже популярні та популярні в Україні.

   Справжнім гурманам та поціновувачам цієї традиції у її первозданному вигляді можна порекомендувати замовити пресований млинець «Jin Er Wang». Цей напій відноситься до колекційної категорії, його п'ють тільки з особливих випадків, з дотриманням послідовності дій при чайній церемонії. При покупці виберіть послугу доставки за адресою, щоб насолодитися ароматом якомога швидше.