Дуже приємний і ніжний білий чай Люй Я Бао, який створений з бежевих пуерних бруньок, що трохи розпустилися, покритих білим ворсом. Сировина після заготівлі трохи пром'ялася і просушилася просто неба не піддаючись особливої обробки.
Цей білий чай має ніжний квітковий аромат і смак, добре розслаблює нерви (у зв'язку з чим його можна пити на ніч), заспокоює і розслаблює свідомість і тіло , добре зайде для пиття в сімейному колі. Узимовий час зігріває а в спеку відмінно вгамовує спрагу (в охолодженому вигляді) .
Користь білого пуера : він солідно насичений вітамінами і мінералами, відмінний антиоксидант, що уповільнює старіння нервових клітин і шкіри, очищує тканини тіла і покращує імунітет .
Як заварювати пуерні бруньки : для цього потрібно засипати 1 чайну ложку пуеру на 250 мл води, залити охолодженим окропом в хороший скляний заварник. Бруньки прикольно розкриваються і надають заварці ніжного медового кольору. Проливами його можна заварити до 4-5 разів з часом настоювання 60-80 секунд і поступовим його збільшенням
Класний білий чай - ніжний та приємний.