Червоний молочний чай
Вага: 100 грам;
Сорт: Червоний чай;
Фасування: розважний;
Червоний молочний чай - дивовижний напій, що дарує бадьорість, відновлює сили і чудово вгамовує спрагу.
Навіть для Китаю, де сильні та розвинені традиції вживання чаю, червоний молочний чай є елітним напоєм і особливо цінується за свої унікальні смакові якості. Зростає цей сорт чаю в провінції Юннань, що знаходиться на півдні Китаю, а також на Тайвані.
Збирання листя чаю здійснюється тільки з дорослих кущів, і тільки доросле листя беруться для приготування цього сорту.
Процес ферментації, в'ялення листа з наступним сушінням, здійснюється лише на 50 відсотків, що дозволяє залишати в чайному листі величезну кількість мікроелементів, які так корисні для організму людини.
Унікальність червоного молочного чаю полягає в дивовижному смаку та післясмаку.
Вживаючи цей чай, складається враження, що він наповнений молоком, такий дивовижний вершково-молочний смак.
Та й сам оксамитовий аромат наповнений нотками молока, меду та шоколаду.
У нашому інтернет-магазині чаю Ви купуєте тільки найкращі сорти китайського чаю, які доставлені безпосередньо з Китаю.
Весь чай зберігається у належних умовах: у вакуумних упаковках, у холодильнику.
Способи заварювання:
1. Чайник
Підігріти воду до температури приблизно 90 градусів, прогріти чайник, помістити в нього чай, залити водою.
Настоювати приблизно 5 хвилин. Після чого рекомендуємо розмішати вміст чайника ложечкою для отримання однорідного настою - і готовий чай!
2. Гайвань
Підігріти воду до температури приблизно 90 градусів, прогріти гайвань, помістити в неї чай.
Залити нагрітою водою, дати настоятися 40-60 секунд і злити настій у чаху. Далі розливаємо по піалах, а в гайвань заливаємо воду на другу заварку.
Кожен чай витримує різну кількість заварок, у середньому три-чотири.
Ми працюємо безпосередньо з виробниками в Китаї, минаючи низку посередників.
Тому ми пропонуємо Вам тільки найякісніший чай за реальними цінами від виробника .