Рідкісний в Україні сорт зеленого чаю, який близький до білого за своїми властивостями і ступенем ферментації.
Листя і сріблясті ворсисті бруньки збирають у Фуцзяні. Заготівля зазвичай тільки весняна, для чаю зривають верхні два листки з пагона, а також тіпсу. Свіжозірвану сировину просушують на бамбукових столиках і в цей час додають свіжі жасминові бутони. Після деякого часу, коли ароматизація буде достатньою, жасмин вручну відбирають. Потім підв'ялене і злегка проферментоване листя працівники скручують у цікаву форму, що нагадує бантики або метелика.
Заварка має запашний трав'янисто-квітковий аромат із потужними жасминовими нотами. Смак свіжий і ніжний, трав'янисто-квітковий з приємними жасминовими нотками. Найкраще пити без добавок.
Жасминовий Нефритовий Метелик добре заспокоює нервову систему, розслабляє і знімає напругу, що накопичилася, відновлює сили, підвищує ефективність імунної системи і зміцнює стінки капілярів.
Заварювати краще проливами: 5-6 г чаю засипати в чайник і залити 350 мл окропу, настоюючи з 60-80 с. Тримає дещо (до 5 проливів).