Витриманий Шен П уер Yi Liang « Щасливий Дракон» . Відрізняється від інших марок Шен Пуер глибшим смаковим букетом. Розкривається не одразу. Лише після кількох ковтків можна оцінити всі гамми ароматів цього благородного напою. Рослинна сировина піддається особливо глибокій ферментації в спеціальних умовах, які допомагають листям чаю набути нових властивостей.
Головною особливістю є легка пікантність на фінальних нотах. Ступінь її інтенсивності змінюється після кількох припливів, проте завжди чудово сприймається. Чай має такі якості:
Купується зазвичай для особливих випадків, як чудовий і витончений контраст для основного чаю. Добре підійде для урочистостей та свят, допомагає створити відповідну атмосферу та настрій серед поціновувачів вікових традицій.
Правила заварювання Пуера:
1. Вам буде потрібна м'яка, очищена вода.
2. На об'єм води 150 мл знадобиться чайна ложка сухого заварювання.
3. Попередньо варто прогріти посуд (чайник, піали) гарячою водою.
4. Перший раз Пуер заливаємо водою від 95 градусів для того, щоб промити і прогріти заварку.5. Заливаємо окропом чай і наполягаємо не більше ніж хвилину. Цього буде достатньо для розкриття смаку та аромату чаю.
Приємного чаювання !