Шу пуер
Всупереч поширеній думці шу пуер не дуже бадьорить.
Він гармонізує душевний стан, живить організм з допомогою білкових сполук, які у ньому.
(Не забуваємо, що пуер спочатку призначався для Тибету).
Шу Пуер, безумовно, тонізує, проте головна його функція — це виведення токсинів з організму, очищення шлунково-кишкового тракту і розщеплення жирових сполук.
Шу пуер гарний у будь-який час доби.
Цей чай, невибагливий у заварюванні, підійде і для ранкового чаювання, і для обідньої перерви, і для вечірньої насолоди.
Способи заварювання:
1. Чайник
Підігріти воду до температури приблизно 90 градусів, прогріти чайник, помістити в нього чай, залити водою.
Наполягати приблизно 5 хвилин. Після чого рекомендуємо розмішати вміст чайника ложечкою для отримання однорідного настою - і готовий чай!
2. Гайвань
Підігріти воду до температури приблизно 90 градусів, прогріти гайвань, помістити в неї чай.
Залити нагрітою водою половину. Злити воду через 10 секунд, потім залити вдруге і також через 10 секунд злити.
Після 2 слив ви можете його пити. Цей пуер досягне своєї концентрації приблизно на 4-5 заварці.
Важко сказати точно, скільки він витримає заварок, але одне можна сказати напевно - багато.
Це залежатиме від часу наполягання пуеру.
Ми працюємо безпосередньо з виробниками в Китаї, минаючи низку посередників.
Тому ми пропонуємо Вам тільки якісний чай за реальними цінами від виробника.