Відмінний класичний шу виготовлений у вигляді гнізда. Тримає проливами до 5 заварювань. Добре очищає судини і органи, покращує стан шлунка і шкіри, стимулює стрункість і імунітет, а також гарний настрій, круто бадьорить і знімає втому.
2019 рік виробництва - чайного підприємства "Юнь Хай", пресування вельми щільне, лист м'ясистий і соковитий, рясна кількість тіпсів.
Заварюється традиційним способом: відколотий шматочок (5 грам) кладуть у нагрітий заварник і промивають окропом (відразу ж зливають, це і промиє, і очистить чай від пилу), далі можна заварювати проливами, заливаючи 350 мілілітрами окропу і починаючи настоювання з 60-75 с.
Заварка натягується добре, стає темно-коричневою і насиченою. Смак і аромат - деревний із сушеними шрушами і яблуками. У міру заварювань смак трохи змінюється: перші проливи можуть бути трохи гіркуваті нотки, далі з'являться солодкувато-медові.
Чудовий шу для ранкового чаювання.