Білий чай - це чай слабкої ферментації. Основна ідея білого чаю - це зберегти чайні листи в первозданному вигляді, такими, якими вони ростуть на кущі, і зберегти всі корисні властивості.
Смак білого чаю легкий, освіжаючий, ніжний, але в той же час яскравий з нотками меду, дині, персика і квітів.
Колір настою майже прозорий із легким бурштиновим відтінком.
Білий чай має масу корисних властивостей, а також через відсутність термообробки зберігає величезну кількість вітамінів та мінералів. Він добре заспокоює, покращує роботу мозку, а також чудово охолоджує що робить його чудовим напоєм на літній період.
Для приготування чаю необхідно попередньо прогріти чайник, а потім залити чайні листи водою з температурою 70-80 градусів, при заварці чай дає ніжний смарагдово-бурштиновий колір настою.
Приготування в гайвані виготовляємо за таким же принципом.
Чай можна заварювати 6-7 разів