Магазин китайського чаю і посуду

Замовити дзвінок

Китайська гайвань

 Щоб насолодитися чашкою гарячого ароматного зеленого чаю, вам не доведеться їхати до Китаю, в Україні знайдеться місце, де можна придбати цей чудовий напій. Інтернет-магазин teaworld.in.ua зможе запропонувати для своїх покупців те, що сподобається багатьом любителям приємних чаювання в колі близьких і улюблених людей:

Зелений . Його позитивний ефект на організм людини відомий багатьом, вранці після пробудження він неодмінно подарує заряд енергії на цілий день.

Червоний. Цей напій приваблює незвичайними смаковими відтінками та кольором, але розкуштувавши його одного разу, ви полюбите його поряд із зеленим та чорним сортами чаю.

Пуер. Він зможе привнести у процес чайної церемонії нотку екстравагантності із присмаком спокуси.

Улун. Вирощується та збирається за особливою методикою, завдяки чому в чашці ви отримаєте аромат та свіжість бездоганної якості.

Як заварити чай у гайвані?

Гайвань – це прилад, що використовується в чайній церемонії, в процесі якої напій розкриває свої найглибші та насичені смакові якості. Комплектується він із трьох елементів, які мають своє символічне значення: кришечка, піала та невелика тарілочка. Ці три компоненти вказують на людину, яка має над головою розкинуте небо, а під його ногами земля.

Перш ніж розпочати заварювання чаю в гайвані, її розігрівають. Насипавши достатню кількість чайного напою, його заливають окропом, рівень води не повинен перевищувати половини об'єму піали. Накривши кришечкою, потрібно почекати хвилинку і після цього розливати в чашки.

Як правильно розливати чай?

 Розливаючи напій у чашки, необхідно пам'ятати, що робиться це у три підходи, завдяки чому кожна порція чаю отримує однакову міцність та насиченість. Щоб відчути всю чарівність готового напою, до нього не додають цукор або молоко. Церемонію заварювання можна проводити кілька разів, причому смакові якості чаю не зміняться.

Ароматний чай у чашку не наливають до верху, залишаючи приблизно 1 см від краю. Якщо напою на всіх недостатньо, вся процедура проводиться заново з новою порцією сухої заварки.

Вибір гайвані

 Якщо ви хочете отримати максимум задоволення від свіжого та запашного напою з Китаю, вам потрібна якісна та довговічна гайвань. Найкращий посуд виготовлений руками майстра, який врахує всі нюанси цього чайного приладу. Матеріалом для його виготовлення може бути порцеляна, глина або скло.

Порцеляна є найприйнятнішим матеріалом виробу і в ньому чудово заварюються усі сорти напою. Глиняні посудини вбирають запахи будь-якого чаю, у ньому можливе приготування лише одного його виду. Скляна гайвань призначена для любителів спостерігати за чарівним процесом приготування гарячого та ароматного напою.

При виборі чайного посуду враховується також його розмір. Але тут все просто, маленька гайвань призначена для тих, хто любить посидіти наодинці за чаєм чаю, велика ємність підійде для затишної компанії друзів.

Широкий вибір різних видів чайних китайських напоїв зможуть продемонструвати обізнані консультанти в магазинах Tea World, що знаходяться в Україні. Якщо ви любите робити покупки вдома, сидячи перед монітором, то сайт інтернет-магазину teaworld.in.ua допоможе вам у цьому, при цьому доставка здійснюється швидко та надійно.