Магазин китайського чаю і посуду

Замовити дзвінок

Цілющі властивості китайського чаю

Китайський чай вже давно став традиційним та улюбленим напоєм на нашому столі. Він дарує заряд бадьорості вранці, надає сили в середині дня, допомагає зняти втому ввечері. Без нього не обходиться дружнє гуляння. Його тонкий аромат стає прелюдією до задушевної розмови.

Але ви навіть уявити не можете, що разом із неповторним смаком напій дарує нам здоров'я та довголіття. Цілющі властивості китайського чаю століттями використовувалися у медицині Сходу. Сучасні дослідження підтвердили: чай – справжнє джерело корисних речовин. Їх кількість та співвідношення залежить від виду та сорту сировини, але в будь-якому випадку напій міститиме близько трьохсот компонентів, серед яких вітаміни В, С, Е, D, йод, поліфеноли, теїн, танін, фтор, кофеїн та багато інших.

Якщо перелік макро- та мікроелементів не справив на вас враження, перейдемо до фактів та конкретних прикладів:

  • виводить з організму токсини та радіоактивні речовини, зокрема, стронцій;
  • покращує кровообіг, зміцнює серце та шлунок, покращує тонус м'язів та знімає набряклість;
  • має бактерицидні властивості та захищає від інфекційних захворювань;
  • омолоджує шкіру та сприяє схудненню;
  • знижує ймовірність появи карієсу на 60%;
  • знімає втому, бадьорить, покращує пам'ять;
  • є прекрасним засобом від похмілля, особливо ефективний пуер.

Виявляється, у нашому розпорядженні є справжній еліксир молодості та здоров'я! Однак напій має всі перераховані властивості тільки в одному випадку – якщо він високої якості.

Найякісніший, смачний і ароматний китайський чай купити ви можете у нашому інтернет-магазині чаю. Ми пропонуємо тільки добірний лист, що пройшов необхідну обробку з точним дотриманням усіх тонкощів технології.

У нас справді великий вибір: і ексклюзивні сорти для гурманів, і якісний, смачний чай для тих, хто любить розпочинати день із філіжанки гарячого напою. Придбати справжній китайський чай ви можете за кілька хвилин просто заповніть форму замовлення.

До речі, знаєте, що китайський чай допомагає зняти втому очей після роботи за комп'ютером? Він не тільки зберігає зір, а й омолоджує організм загалом! Ви, мабуть, чули, що вітамін Е уповільнює процес старіння. Так ось, чай діє ефективніше у 18 разів!

Ви вже вирішили, який сорт вибрати? Визначайтеся, насолоджуйтесь смаком і залишайтеся завжди молодими та здоровими!