Магазин китайського чаю і посуду

Замовити дзвінок

Зробити шкіру красивою завдяки китайському чаю.

 Східні жінки знають безліч секретів створення красивої шкіри, волосся та довголіття. Для того, щоб надати організму бадьорості та сил, а тілу та шкірі – молодості та краси, дуже важливо використовувати натуральні речовини для догляду. Китайський чай давно використовується не тільки для вживання, але і в косметичних цілях. Як зробити шкіру красивою, разом із таким чудодійним настоєм, ми постараємося розібратися нижче.

Як освіжити та омолодити шкіру обличчя?

Досягти разючого ефекту в домашніх умовах, використовуючи настій китайських чайних сумішей, досить просто. Зелений чай додається в гелі для вмивання, крему та іншу косметику. Можна використовувати для косметичних процедур звичайну заварку. Такі засоби відрізняються добрими зволожуючими властивостями та максимально корисні для шкіри.

Якісні настій із натурального зеленого чаю, омолоджує та тонізує шкіру. Крім того, у складі зеленого чаю є:

  • кальцій;
  • йод;
  • цинк;
  • залізо;
  • вітаміни А, С, В та безліч інших корисних речовин.

Такий склад напою забезпечує його відмінними антиоксидантними властивостями, тому він не тільки корисний для організму, але і звільняє його від вільних радикалів, при регулярному вживанні.

Стати гарним із задоволенням

Зараз ми розглянемо кілька унікальних чайних сортів, які мають неповторний аромат, чудовий смак і несуть у собі величезну користь для організму і шкіри.

  • Шу пуер - досить темний напій, з характерними ванільними нотками, відрізняється м'яким присмаком. Для того щоб його заварити, знадобиться вода, доведена до температури 100°С. У Китаї такий настій широко застосовується для усунення проблем із ШКТ. Коли всі органи, які відповідають за травлення, перебувають у нормі – це є основою гарного та здорового стану шкіри обличчя, відсутності прищів та пігментних плям. Шкіра під впливом Шу пуера стає ніжною та еластичною.
  • Тегуаньінь – вирощується вже понад 300 років. Зеленувато-золотистий настій відрізняється яскравим квітковим ароматом і легким, чистим присмаком. Відмінно підходить для людей, які зіткнулися із проблемою запалення слизових оболонок. Якщо пити такий напій постійно, він відмінно зміцнює судини і допоможе при купоросі.
  • Да Хун Пао - трохи гоструватий і терпкуватий настій, який має яскраво виражені, солодкуватими, фруктовими нотами. Він добре очищає організм і сприяє його омолодження. Дозоване, щоденне вживання здатне значно зменшити кількість мімічних зморшок.

Не забувайте про свою шкіру, правильно доглядайте за нею, і живіть, і її стану заздрити дуже багато хто.